Google

Facultatea de Construcții și Instalații din Iași

Cursuri perfecționare

Cursuri perfecționare

Cursuri postuniversitare 2018

Departamentul de Beton, Materiale, Tehnologie și Management anunță înființarea următoarelor programe de cursuri postuniversitare:

  1. ACHIZIȚII PUBLICE
  2. DIRIGINTE DE ȘANTIER
  3. INVESTIȚII PUBLICE ÎN CONSTRUCȚII
  4. MANAGER PROIECT ÎN CONSTRUCȚII
  5. RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUȚIA

Pentru detalii vă rugăm să încărcați și deschideți fișierul comprimat (.zip) atașat fiiecărui titlu de program de mai sus.

Informații suplimentare obțineți și adresându-vă Departamentulului de Beton, Materiale, Tehnologie și Management, telefon 0232-70-1437.

invitație seminar

Facultatea de Construcții și Instalații – Disciplina Materiale de Construcții împreună cu Inspectoratul Judetean in Construcții Iași vă invită la seminarul
 

„SOLUȚII FUNCTIONALE PENTRU REABILITARILE STRUCTURILOR CLĂDIRILOR ISTORICE CU PROBLEME DE UMIDITATE ȘI CONTAMINĂRI CU SĂRURI”

 

ce va avea loc joi, 03 martie 2016, incepand cu orele 9:00 in locatia Mănăstirea Cetățuia,Str. Cetățuia 1, Iași. Programul evenimentului poate fi consultat aici. Persoanele interesate sunt rugate să transmită prin  fax sau email formularul de participare.

Cursuri de pregătire in domeniul gazelor naturale

Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi ȋn colaborare cu Asociația Inginerilor de Instalații din România – Filiala Moldova, organizează CURSURI DE PREGĂTIRE ÎN DOMENIUL GAZELOR NATURALE necesare persoanelor care solicită autorizarea/prelungirea duratei de valabilitate a legitimaţiei, în vederea desfăşurării activităţilor de proiectare, execuţie şi exploatare în domeniul gazelor naturale. Mai multe detalii aici.

Metodologia de calcul a performanțelor energetice ale clădirilor

Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi ȋn colaborare cu Asociația Inginerilor de Instalații din România – Filiala Moldova, organizează în perioada DECEMBRIE 2015-FEBRUARIE 2016 cursuri de pregătire având ca obiect METODOLOGIA DE CALCUL A PERFORMANŢELOR ENERGETICE ALE CLĂDIRILOR MC 001-2006 necesară pentru pregătirea candidaţilor în vederea susţinerii examenului de atestare ca Auditor energetic. Mai multe detalii aici.