Google

Facultatea de Construcții și Instalații din Iași

Informatii pentru studenti

Informatii pentru studenti

Anunțuri din anul universitar curent, 2018-2019


+Arhivă (informații din anul universitar 2017-2018):

26 februarie 2018. Selecție studenți ERASMUS+ outgoing, sem. I, 2018-2019

28 noiembrie 2017. Apel Național Erasmus+ 2018

25 septembrie 2017. ERASMUS +. Certificate de competențe lingvistice


+Arhivă (informații din anul universitar 2016-2017):

ANUNȚUL din data de 5 mai 2017. Selecție studenți și cadre didactice pentru anul universitar 2017-2018. Dosarul trebuie să cuprindă mai multe documente, după cum se arată mai jos în arhivă. Formularul de cerere trebuie să specifice universitatea gazdă solicitată.

ANUNȚ din data de 9 martie 2017. Erasmus Open Doors

SELECȚIA STUDENȚILOR

11 octombrie 2016. Anunț important, cu informații suplimentare.

6 octombrie 2016. Data interviului pentru selecția studenților și Comisia de selecție de la nivelul Facultății de Construcții și Instalații vor fi stabilite în curând.

CRITERII DE ELIGIBILITATE ŞI SELECŢIE

Criteriile de eligibilitate pentru studenţii ERASMUS stabilite la nivelul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi sunt:

Criteriile de selecţie pentru studenţii ERASMUS stabilite la nivelul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi sunt:

CERTIFICATE LINGVISTICE

Cităm adresa trimisă de Biroul de Relații Internaționale și Imagine Universitară pe data de 6 octombrie 2016: ”Vă facem cunoscut că și în anul universitar 2016/2017 Certificatele de competență lingvistică (engleză, franceză, germană) pentru studenții Erasmus+ outgoing vor fi eliberate de catre Centrul Linguatek din cadrul Catedrei de Limbi Straine TUIASI.
Programul privind evaluarea studentilor si eliberarea certificatelor este dupa cum urmează:
- studenții vor fi evaluați lingvistic în perioada 5 - 31 octombrie 2016;
- achitarea taxei de evaluare în valoare de 30 lei se face la se face la secretariatul Catedrei de Limbi Străine, în zilele de marți în intervalul orar 11.00 - 13.00;
- eliberarea certificatelor se va face in zilele de vineri la secretariatul Catedrei de Limbi Străine, in intervalul orar 11.00 - 13.00;
- in privinta testării privind competențele lingvistice ale studentilor, aceștia vor lua legatura cu cadrele didactice pentru fiecare facultate.
Studentii vor fi informați de către membrii Catedrei de Limbi Străine privind cadrul didactic responsabil pe facultate de evaluarea lingvistică; Certificatele sunt valabile un an de zile de la data eliberării.
De asemenea, linkul pentru Catedra de Limbi Straine este: http://limbistraine.tuiasi.ro/”.
Sediul Departamentului de Limbi Străine este la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, etajul 5.

ÎNSCRIEREA CANDIDAŢILOR

Dosarul de înscriere va trebui să cuprindă următoarele acte:

 

ALTE INFORMAŢII

Lista universităţilor partenere care au încheiat acorduri ERASMUS cu Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi poate fi descărcată de aici.

Procedura privind organizarea mobilităţilor de studii pentru studenţii care pleacă în cadrul Programului Erasmus și documentele necesare pentru deplasarea Erasmus pot fi consultate aici.