Google

Facultatea de Construcții și Instalații din Iași

Informatii pentru cadrele didactice

Informatii pentru cadrele didactice

2 octombrie 2019. Mobilități 2019-2020.

23 octombrie 2018. Selecție ERASMUS+ cadre didatice. 31 octombrie 2018

20 septembrie 2018


+Arhivă (informații din anul 2017-2018):

28 noiembrie 2017. Apel Național Erasmus+ 2018.

25 septembrie 2017. Anunț Erasmus +. Mobilități cadre didactice


+Arhivă (informații din anul 2016-2017):

ANUNȚUL din data de 5 mai 2017. Selecție studenți și cadre didactice pentru anul universitar 2017-2018. Dosarul trebuie să cuprindă mai multe documente, după cum se arată mai jos în arhivă. Formularul de cerere trebuie să specifice universitatea gazdă solicitată.

ANUNȚ din data de 9 martie 2017. Erasmus Open Doors

SELECŢIA CADRELOR DIDACTICE

11 octombrie 2016. Anunț important, cu informații suplimentare.

6 octombrie 2016. Data interviului pentru selecția cadrelor didactice și Comisia de selecție de la nivelul Facultății de Construcții și Instalații vor fi stabilite în curând.

Criteriile de selecţie sunt următoarele:

STATUTUL LEGAL

Criteriile de eligibilitate pentru cadre didactice stabilite la nivelul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi sunt:

ELIGIBILITATEA COSTURILOR DE MOBILITATE

Granturile sunt destinate să compenseze costurile adiţionale mobilităţii, costul călătoriei şi cheltuielile adiţionale cazării. Granturile nu sunt destinate pentru a acoperi toate costurile de predare în străinătate.

Grantul maxim per cadru didactic/ personal nedidactic se calculează conform plafoanelor prevăzute în Anexa VI.1b privind calculul granturilor la Contractul financiar instituţional încheiat între instituţia de origine şi A.N.P.C.D.E.F.P.:

TIMPUL PETRECUT ÎN STRĂINĂTATE

Granturile sunt acordate pentru stagii de formare la instituţii Erasmus partenere din străinătate, care vor fi plasate între 1 iulie şi 30 septembrie a anului următor. Durata stagiului de formare poate fi de minimum o săptămână şi de maximum 6 săptămâni.

ALTE INFORMAŢII

Procedura privind organizarea mobilităţilor de studii pentru cadrele didactice care pleacă în cadrul Programului Erasmus poate fi descărcată de aici.

Condițiile impuse de Comisia Europeană și Agenția Națională București privind mobilitățile cadrelor didactice în noul program ERASMUS+ pot fi consultate aici.

Lista universităţilor partenere care au încheiat acorduri ERASMUS cu Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi poate fi descărcată de aici.