Google

Facultatea de Construcții și Instalații din Iași

C.I.V.I.C.

C.I.V.I.C.

Activități curente, actualitate:

 

Mesaj inițial:

Dragi boboci,

Începând cu 1 decembrie 2017 în cadrul Facultății de Construcții și Instalații din Iași se desfășoară un grant finanțat din Schema de granturi pentru universități, derulată în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, proiect finanțat conform Acordului de Împrumut nr. 8481-RO semnat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în scopul realizării Subproiectului intitulat Construim Împreună Viitori Ingineri Constructori (C.I.V.I.C.)

Obiectivul general al proiectului C.I.V.I.C. este de a crește rata de retenție în primul an de studii universitare, în FCI și implicit TUIAȘI, prin sprijinirea studenților printr-o diversitate de activități și mijloace de suport, crescând motivația acestora de a continua studiile.

Proiectul C.I.V.I.C. se adresează studenților Facultății de Construcții și Instalații din Iași și are o durată de 3 ani. Studenții înscriși în proiect pot participa pe durata anului universitar la diverse tipuri de activități: programe remediale, activități de coaching și dezvoltare personală, activități de îndrumare și de sprijin (mentorat/tutorat), consiliere profesională și orientare în carieră, atelier de lucru, workshop-uri în domenii specifice, vizite de lucru împreună cu profesori și studenți ai facultății, respectiv alumni.

Informațiile privind data și locul de desfășurare a activităților sunt disponibile pe site-ul www.civic.ce.tuiasi.ro și pe pagina de Facebook: @civicfci. Pentru alte detalii puteți să ne contactați și pe email: civic@tuiasi.ro sau telefonic la 0740.209.830.

Fotografii din timpul activităților Proiectului C.I.V.I.C.: