Google

Facultatea de Construcții și Instalații din Iași

Locuri de muncă

Locuri de muncă

DAS. Angajări pentru absolvenții 2018

Firma DAS, din Iași, ANGAJEAZĂ absolvenți Promoția 2018, în specializările:
- Construcții civile, industriale si agricole
- Instalații pentru construcții
- Inginerie electrică, energetică și informatică aplicată
Relații la telefon: 0232 230 637, 0232 262 800; email: office@das.ro

Detalii, în anunțul corespunzător.

Societatea Allplan Proiect angajează absolvent CFDP

Societatea Allplan Proiect, cu sediul in Constanta, punct de lucru Sibiu, avand ca obiect de activitate servicii de proiectare in domeniul construcțiilor hidroedilitare si infrastructura in transporturi doreste sa angajeze un inginer absolvent in specializarea Cai Ferate, Drumuri si Poduri (CFDP) pentru punctul de lucru din Sibiu. Detalii în anunțul oficial.

Cei interesati sunt rugati sa contacteze Societatea Allplan Proiect la email: office.sb@allplan.ro si la nr. de telefon: 0721228592.

BARHALE Plc., Marea Britanie

3 mai 2017. Firma BARHALE din Marea Britanie a făcut o prezentare anul trecut în Facultatea noastră. După acea prezentare BARHALE a angajat 5 absolvenți ai Facultății noastre. Acum BARHALE revine și propune o nouă prezentare, pe data de 22 mai 2017, ora 10, sala 0.1R, cu următorul conținut: 

  1. Evoluția și experiența in UK a celor 5 absolvenți care s-au alăturat companiei Barhale.
  2. Prezentare a câtorva dintre proiectele actuale ale companiei Barhale.
  3. Explorarea unor noi oportunități pentru studenții ultimului an.

Pentru alte detalii vă rugăm să consultați și afișul evenimentului.

SC. CONCIVIA SA Brăila

9 iunie 2016. SC. CONCIVIA SA Brăila dorește să recruteze 10 absolvenți ai Facultății de Construcții și Instalații din Iași, conform afișului firmei referitor la recrutare. Detalii se găsesc pe și pe site-ul firmei.

EMO Group Vaslui

2 iunie 2016. Compania EMO Group Vaslui angajează doi ingineri de instalații în activitatea de proiectare, conform adresei.

S.C. AGRICONSTRUCT Bacău

S.C. AGRICONSTRUCT Bacău face angajări, conform anunțului atașat.

Barhale plc, UK

Firma Barhale plc, din Marea Britanie dorește să colaboreze pentru pratica cu anii II de studii și angajări. Luni 18 aprilie 2016 orele 10, va avea loc o prezentare în acest scop la Facultatea de Construcții și Instalații. Detalii, aici.

SC MIHOC OIL SRL

Societatea comerciala MIHOC OIL SRL, distribuitor si furnizor de gaze naturale, cu sediul in Roman, Str.Tineretului, nr.20, jud.Neamt, angajeaza inginer instalator. Mai multe detalii despre job puteti obtine la numerele de telefon 0233/740 703 si 0747 853 805 (persoana de contact Ungureanu Andreea) sau la adresa de e-mail secretariat@mihoc-oil.ro.