Google

Facultatea de Construcții și Instalații din Iași

nTIC - Ediția a III-a

nTIC - Ediția a III-a

1. Obiectivele concursului

Noi tendinţe în inginerie civilă este un concurs adresat studenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii și ai Facultății de Arhitectură care doresc să îşi testeze cunoştinţele, să descopere sau să aprofundeze noi arii de interes în domeniul ingineriei civile.

Studenţii pot aborda una dintre următoarele teme:

Concursul promovează lucrul în echipă, dezvoltarea gândirii tehnice şi a aptitudinilor de comunicare, astfel încât studenţii să facă un nou pas în dezvoltarea personală şi profesională. Concurenţii sunt provocaţi să fie creativi şi originali, iar ideile care vor sta la baza elaborării proiectului nu vor fi supuse nici unei limitări.

nTIC 2017 reprezintă o oportunitate și pentru studenții din anul IV care pot să își dezvolte capacitatea de a susține public o prezentare, fiind un exercițiu util înaintea examenului de licență.

2. Perioada de desfăşurare

Concursul va avea loc în data de 25 mai 2017, în sala 0.4R, Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi, începând cu ora 1200.

3. Desfăşurarea competiţiei

Echipele sunt formate din 1 - 4 studenţi împreună cu îndrumătorul ştiinţific. Echipele se vor înscrie până la data de 19 mai 2017 accesând acest link şi completând formularul disponibil. Până la data de 22 mai 2017, participanţii vor trimite lucrarea scrisă, completată conform modelului şi indicaţiilor ataşate.

Formularul de înscriere şi lucrarea vor fi trimise la adresa concurs.ntic@gmail.com.

Fiecare echipă va avea alocate 15 minute pentru prezentarea lucrării.

Participarea la concurs este gratuită pentru toţi participanţii, iar echipele câştigătoare vor fi premiate. Regulamentul de desfășurare al concursului şi valoarea premiilor acordate pot fi consultate aici.

Organizatori concurs: ş. l. dr. ing. Georgeta Băetu, ș. l. dr. ing. Claudiu Romila, Departamentul de Construcţii Civile şi Industriale.

Sponsori:

 

Ediţii anterioare: