Google

Facultatea de Construcții și Instalații din Iași

Anunțuri

Un nou concurs profesional pentru studenți

03.10.2017 10:10

 

CONCURS PROFESIONAL P.A.B. ROMÂNIA

Ediția I

Începând cu acest an, compania  S.C. P.A.B. ROMÂNIA  S.A. organizează un concurs profesional, cu scopul de a încuraja și de a susține performanțele studenților din învățământul tehnic de construcții.

Concursul, organizat cu sprijinul Facultății de Construcții și Instalații din Iași și a Asociației Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii – ASAFCI, se adresează studenților de la specializările C.C.I.A, I.C.E și I.C .

Concursul se va desfășura ȋn data de 17 octombrie 2017, ȋn amfiteatrul IC. A1, corp Ingineria Instalațiilor, din cadrul Facultații de Construcții și Instalații.

Pentru înscrierea la concurs, descarcă formularul de înscriere și trimite-l la adresa concurs.pabromania@gmail.com. Data limită pentru ȋnscrieri este 14 octombrie 2017.

Concursul constă în rezolvarea unui test grilă cu 30 de întrebări, care acoperă temele din bibliografia propusă de organizatori. Tematica și referințele bibliografice care stau la baza acesteia, pot fi consultate aici.

Castigătorii vor fi deciși ȋn funcție de punctajul obținut la testul grilă.

La această ediție a concursului, studenții clasați pe primele 6 locuri vor fi premiați cu o vizită la Târgul Internațional de Materiale de Construcții BATIMAT, ce se va desfășura la Paris, în perioada 6-10 noiembrie 2017.

Regulamentul de desfășurare al concursului poate fi consultat aici. Pentru alte detalii și identitate vizuală, vă rugăm să accesați afișul evenimentului.